Den Haag versus Haarlem

Beste leden van de WIJC,

De nieuwe ijsbaan in Leiden wordt helaas geen 333-meter baan en daarmee wordt ons een unieke kans ontnomen om onze lang gekoesterde wens om als vereniging op 1 ijsbaan te gaan schaatsen.
We willen daarom onderzoeken of wij in de (nabije) toekomst misschien de trainingen kunnen terug brengen naar 2 ijsbanen.

Leiden zal in de winter in ieder geval een ijsbaan blijven waar we zullen blijven schaatsen, nu nog de ‘oude’ Menkenhal, maar binnen een aantal jaren de nieuwe ijsbaan aan de Vliet.

Verder schaatsen we nu op nog twee ijsbanen, namelijk op maandagavond in Haarlem en op alle avonden van de week in Den Haag, voor de toekomst van de vereniging zou het goed zijn als we dit in de (nabije) toekomst weer kunnen samenvoegen op 1 ijsbaan.

We hebben zelf al wat onderzoek gedaan bij beide ijsbanen. In zowel Haarlem als in Den Haag kunnen ze ons dezelfde trainings- en wedstrijdfaciliteiten aanbieden tegen praktisch dezelfde condities.
Waar we in Den Haag op alle dagen kunnen trainen, zal dat in Haarlem kunnen op maandag (MA-DI rijders van Den Haag) en donderdag (DO-VR rijders van Den Haag). Voor de snelle rijders met ijs/club faciliteiten is er nog een mogelijkheid om in Haarlem een 3e keer te trainen op dinsdag.
Elke ijsbaan heeft zijn voor- en nadelen, die jullie zelf allemaal kunnen invullen. Wij willen graag de mening peilen van de schaatsers van de WIJC die momenteel in Den Haag en Haarlem trainen.
Dit willen we doen d.m.v. een enquête met de vraag waar jullie voor zouden kiezen als we alle ijstrainingen gaan samenvoegen op 1 van de 2 ijsbanen.

Wij vragen jullie dus vriendelijk om onderstaande korte enquête in te vullen voor ons.

Alvast dank voor de medewerking.

TC en bestuur van de Warmondse IJsclub


Den Haag versus Haarlem

 •   Den Haag
    Haarlem

 •   Met de WIJC in Haarlem gaan trainen
    Blijven schaatsen in Den Haag en wil lid blijven van de WIJC
    Blijven schaatsen in Den Haag en aansluiten bij een andere club
    Met de WIJC in Leiden gaan schaatsen
    Stoppen met schaatsen
    N.v.t. ik train momenteel niet in Den Haag

 •   Met de WIJC in Den Haag gaan trainen
    Blijven schaatsen in Haarlem en wil lid blijven van de WIJC
    Blijven schaatsen in Haarlem en aansluiten bij een andere club
    Met de WIJC in Leiden gaan schaatsen
    Stoppen met schaatsen
    N.v.t. ik train momenteel niet in Haarlem

 • Wil je de keuze toelichten, vul dan hieronder je opmerkingen in: