1 op de 5 volwassenen lijdt aan chronische pijn en ondervindt beperkingen in het dagelijks functioneren. Heb je hier mee te maken dan ben je bij ons aan het goede adres.

Als lid van het Netwerk Chronische Pijn werken wij volgens een protocol, waarbij de behandeling zich niet zozeer richt op het wegnemen van de pijn, maar op het stellen van waardevolle doelen. Wat zou je weer willen doen, weer willen oppakken ondanks de pijn? En wat heb je daarvoor dan nodig? Het leert je om op een andere manier om te gaan met de pijnklachten en om weer grip te krijgen op je eigen leven.

De behandelmethode is een combinatie van lichamelijke en mentale oefeningen, afgestemd op jouw unieke situatie. De oorzaken van de pijn, hoe je de pijn ervaart en hoe je hiermee omgaat, worden in kaart gebracht. Met elkaar komen we vervolgens tot het stellen van waardevolle doelen.

Voor de één betekent dat weer lekker buiten kunnen bewegen, voor de ander zelfstandig boodschappen doen, terwijl een ander graag leert te ontspannen zodat de pijn makkelijker te verdragen is.

Boven alles staat dat jouw kwaliteit van leven verbetert. Je leert je bewust te worden van je eigen mogelijkheden en wat je zelf kunt veranderen om beter om te leren gaan met je klachten. Meer vertrouwen in je lichaam, leren stapjes te nemen die leiden tot een voor jou belangrijk doel, zodat de pijn uiteindelijk niet jouw leven gaat bepalen, maar jijzelf.

Klik hier voor meer informatie.

Filmpje uitleg behandeling chronische pijn: https://www.youtube.com/embed/7Oxdm9EZtOk

Filmpje pijn begrijpen:

ncp